Teret ad

Kreatív terembérlési megoldások
események, közösségek számára!

Teremfoglalás

Terembérlési megoldásaink és ajánlataink széles skálán mozognak Debrecenben: legyen szó családi születésnapról, céges csapatépítőről, esküvőről, civil találkozóról, mi teret adunk!

Közösségi tér

Debrecenben a Baross16 épületének alsó szintjén helyezkedik el közösségi terünk, ideális helyszín lehet születésnapra, kerekasztal-beszélgetésekre és akár nagyobb bulikra, koncertekre, zenés eseményekre is.

Coworking iroda - Tárgyaló

Az épület felső szintjén reggel 8 és délután 17 óra között, konyhával, tárgyalóval, mosdóval, pihenő sarokkal felszerelt közösségi iroda működik. A közösségi irodánk küldetése, hogy szabad munkateret adjon a civil és a forprofit működésű szervezeteknek.

Tárgyaló

A zárt irodákon és a nyílt előadón túl külön tárgyaló is bérlőink rendelkezésére áll előre egyeztetett időpontokban. Ha nyugodt teret keresel napközben az online megbeszéléseid vagy a személyes üzleti találkozóid lebonyolítására a tárgyaló neked való!

Iroda

Zárt irodát is bérelhetsz nálunk, ha Debrecenben jársz és egy csendes, kellemes munkateret szeretnél néhány órára. Akár rövidebb pár napos, vagy hosszabb távú bérlési lehetőséget is biztosítunk.

Tevékenységek, amikkel fordulhatsz hozzánk

Az általunk kínált terek alkalmasak lehetnek konferenciák, workshopok, előadások, zenei események és egyéb társadalmi összejövetelek lebonyolítására. Debrecenben nyújtunk irodabérlési, terembérlési lehetőséget közösségek és magánszemélyek számára. Mivel találkozhatsz nálunk, a Baross16-ban ha közösségi tereinket választod?

Amivel találkozni fogsz, ha közösségi tereinket választod

Safe space

Biztonságos, szabad tér az önkifejezésre. Egy hely, ahol senki nem érzi magát fenyegetve. Olyan szabad önkifejezést támogató környezetet biztosítunk a hozzánk érkezőknek, amelyben biztonságban érezhetik magukat.

Közösségek

Debrecen egyik legaktívabb közösségi terét üzemeltetjük. Van már közösséged és nincs hol találkoznotok? Új vagy a városban és tartoznál valahova? Nálunk a helyed!

Önkéntesek

Önkénteseink időt és energiát nem kímélve dolgoznak a programjaink létrehozásán, az udvarunk megszépítésén vagy a hajléktalanok megsegítésén. Önkéntes programunk bárki számára nyitott, aki tenni akar a civil társadalomért. Jelentkezés itt!

Debrecenben szervezel eseményt és segítségre van szükséged?

Szolgáltatások széles skáláját biztosítjuk számodra, amelyeket hosszú évek civil tevékenységeinek – tréningek, workshopok, képzések – köszönhetően sajátítottunk el. Ha moderátorra, facilitátorra van szükséged, technikai eszközöket bérelnél, csapatépítőt szerveznél vagy az eseményed szervezésében bármilyen más segítségre van szükséged, mi segítünk!

Érdekel

Foglalj termet Debrecenben a Baross16-ban!

A többit mi intézzük, neked csak a megfelelő teret és az ideális időpontot kell lefoglalnod a naptárunkban. Az árakról és egyéb lehetőségekről is itt tájékozódhatsz.

Teremfoglalás

Gyakran ismételt kérdések

Ha programot szerveznék, milyen eszközöket tudtok biztosítani?

Laptopot, flipchart táblát, mikrofont, állványokat, hangfalakat, keverő pultokat és különböző technikai eszközök széles választékát tudjuk a bérlőink rendelkezésére bocsátani. Eszközbérlési űrlapunkat itt találod!

Mennyi idővel az esemény előtt érdemes lefoglalnom a termet?

A kapacitásunk sajnos véges és egyre többen veszitek igénybe szolgáltatásainkat, előfordulhat, hogy vannak az utolsó pillanatokban is szabad időpontok, de ha tudjátok a dátumot, mindenképpen érdemes 3-4 héttel az esemény előtt foglalni.

Hogyan működik a foglalás?

A book4us időpont- és teremfoglaló rendszerben rögzíted a foglalásodat. Fontos, hogy ekkor ez még nem fix foglalás, csupán jelezted az igényedet az időpontra. A bérlésed akkor válik véglegessé, ha emailben visszajelzünk neked, és szerződést kötünk.