Címlapkép

Aspektus Csoport

Az Aspektus Csoport négy közösség együttműködésének eredményeképp alakult a vidéki Magyarország civil szervezeteinek kapacitásfejlesztése céljából.

Az Aspektus Csoport négy közösség együttműködésének eredményeképp alakult a vidéki Magyarország civil szervezeteinek kapacitásfejlesztése céljából. Regionális erőforrásközpontokként tekintünk magukra, elkötelezettek vagyunk a demokrácia és az autonóm helyi közösségek erősítése iránt. A gyakorlatban ez pályázatok, képzések, mentorfolyamatok, hálózatépítési tevékenységek megvalósítását jelenti.

Jelenleg egy EU-s finanszírozású képzési és gyakornoki programot valósítunk meg közösen, de szeretnénk egy hosszú távon is működőképes szövetséget kialakítani, amelyben megmarad az egyes szervezetek függetlensége, miközben a kooperáción keresztül egy új minőség, kapacitás jön létre.

A szövetség valamennyi tagja egy közös vízióért dolgozik, de mindenkinek megvannak a maga kiemelt témái és módszerei. Civil erőforrás központokként tekintünk magunkra, elkötelezettek vagyunk a demokrácia és az autonóm helyi közösségek, szerveződések erősítése iránt. Pályázati programokat, képzéseket, mentor folyamatokat, hálózatépítési tevékenységeket valósítunk meg a vidéki civil társadalom erősítésért.

Kövess minket Facebookon és LinkedInen.